Majka, otac, sin

12.07.2022.

Zadnja izmjena 15:05

Autor: HRT

Utorak, 19. srpnja na Trećem

Utorak, 19. srpnja na Trećem

Foto: Majka, otac, sin / serija

U utorak 19. srpnja na Trećem u 21 sat prikazujemo treću epizodu prve sezone serije Majka, otac, sin. Richard Gere se nakon 30 godina vratio na TV ekrane zapaženom ulogom u ovoj uzbudljivoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha.  

Cadena premjeste u suvremenu vojnu ustanovu za rehabilitaciju i Kathryn se posvećuje svom sinu kako bi mu nadoknadila sve vrijeme kad je nije bilo. Dok Caden uči osnovne vještine i drugi put odrasta, zaljubi se u isto tako problematičnu tajnu agenticu Orlu. U međuvremenu, Maxovi neprijatelji nanjuše da njegovo medijsko carstvo slabi. A vrijeme je i da se donesu odluke u vezi s Cadenovom budućnosti.

video thumb

Uloge tumač Richard Gere (Max), Helen McRory (Kathryn), Billy Howle (Caden), Sarah Lancashire (Angela Howard), Sinead Cusack (Maggie), Paul Ready (Nick), Pippa Bennett-Warner (Lauren), Danny Sapani (Jahan Zakari), Joseph Mawle (Scott), Elena Anaya (Sophia).

Režija James Kent.

Seriju MOTHERFATHERSON odabrala je Martina Rajšek, a možete je pratiti od ponedjeljka od petka na Trećem.

Utorak, 19. srpnja na Trećem

Utorak, 19. srpnja na Trećem

Foto: Majka, otac, sin / serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!