08:34 / 31.03.2022.

Autor: HRT

Mary Higgins Clark: Zvat ću te svojom ljubavi

Petak, 15. travnja na Drugom

Petak, 15. travnja na Drugom

Foto: Mary Higgins Clark: Zvat ću te svojom ljubavi / film

U petak, 15. travnja na Drugom programu u 23:20 prikazujemo film Mary Higgins Clark: Zvat ću te svojom ljubavi (Mary Higgins Clark: Ce que vivent les roses; 2018.). Snimljeno prema romanu "Zvat ću te svojom ljubavi" Mary Higgins Clark.

Zašto bi plastični kirurg ženi dao lice mrtve žene? To se pitanje počne vrtjeti po glavi Cathy Macquart dok čeka da je primi dr. Simon kako bi dogovorila termin za svoju kćer. Iznenada shvati zašto joj dvije pacijentice u čekaonici izgledaju poznato. Imaju iste crte lica kakve je imala je Suzanne Girardin, mlada ljepotica ubijena prije deset godina.

U to je vrijeme Cathy bila pomoćnica tužitelja i pomogla je osuditi žrtvinog supruga, Juliena Girardina. Uznemirena onim što je vidjela, Cathy potraži Girardinovog naočitog odvjetnika Alexandrea Darsana. Nagovori ga da je pusti da posjeti Juliena u zatvoru i iznenadi sa kad vidi da nije nimalo ogorčen.

Petak, 15. travnja na Drugom

Petak, 15. travnja na Drugom

Foto: Mary Higgins Clark: Zvat ću te svojom ljubavi / film

Cathy treba uskoro biti imenovana tužiteljicom i razmišlja da ponovno otvori slučaj. U tome je podržava njezin mentor, bivši sudac Jean-Baptiste Rochere. No ostali baš nisu oduševljeni tom idejom, osobito njezin bivši suprug Yahn, koji sada radi kao odvjetnik za ekscentričnog gradonačelnika Alaina Delambrea. Njezin šef, tužitelj Franck Gramont, također se protivi toj ideji.

Cathy ne shvaća da je pokrenula opasnu istragu koja će dovesti do neočekivanih otkrića i kojom će ugroziti ne samo svoj, već i život svoje kćeri Romane.

U glavnim su ulogama Héléna Noguerra, Guillaume Cramoisan, Patrick Descamps, Philippe Magnan.

Scenarij Elsa Marpeau, režija Frédéric Berthe.

Urednica je Branka Papić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!