McDonald i Dodds

20.01.2023.

20:04

Autor: HRT

Serija prati policijski dvojac, ambicioznu višu inspektoricu McDonald koja je došla iz londonske policije i tihog narednika Doddsa nedavno oslobođenog dugotrajne službe u uredu, koji su stvorili uspješno partnerstvo u rješavanju zločina. U sklopu Krimi petka, 27. siječnja na Drugom programu u 20:15, slijedi drugi nastavak treće sezone kriminalističke serije McDonald i Dodds.

Petak, 27. siječnja na Drugom

Petak, 27. siječnja na Drugom

Foto: McDonald i Dodds / serija

McDonaldica i Dodds uvučeni su u glamurozni svijet formule 1 nakon što slavna trkačka obitelj iz Batha, Addingtoni, prijavi ubojstvo jednog svog vozača. Addingtoni su već ionako u problemima, zadnjih pet godina ne postižu dobre rezultate, ponestaje im novca i svađaju se među sobom. Kao ljubiteljica formule 1, McDonaldica nikako ne može shvatiti kako su vozača ubili u vrlo kratkom zaustavljanju u boksu. Situacija se dodatno zakomplicira kad se u slučaj neočekivano uplete i McDonaldičina stara ljubav.

Petak, 27. siječnja na Drugom

Petak, 27. siječnja na Drugom

Foto: McDonald i Dodds / serija

Autor je Robert Murphy, a u seriji glume Jason Watkins, Talia Gouveia, James Murray, Jack Riddiford i Lily Sacofskyi.

Scenarij potpisuje Rob Drummond.

Seriju McDonald and Dodds 3 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!