Medijska nagrada Zlatni studio 2022., prijenos

27.01.2022.

15:32

Autor: HRT

Petak, 4. veljače na Prvom

Petak, 4. veljače na Prvom

Foto: logo / Medijska nagrada Zlatni studio 2022.

U petak 4. veljače na Prvom programu u 20:10, u izravnom prijenosu iz HRT-ovog studija Anton Marti, doznat ćemo tko su dobitnici pete prestižne medijske nagrade Zlatni studio.  

Nagrade za ostvarenja iz područja filma, kazališta, televizije, radija i glazbe u protekloj godini bit će dodijeljene u čak devetnaest kategorija. 

video thumb

Najbolje je predložio stručni žiri, a publika svojim glasovima bira: najbolji film, TV seriju, pjesmu, kazališnu predstavu, radijsku postaju, TV reality show, TV zabavu, emisiju, novo lice na glazbenoj sceni te kazališnim daskama, najboljeg TV voditelja ili voditeljicu, novinarku ili novinara, pjevačicu, pjevača, filmskog glumca i glumicu, radijski glas, mušku i žensku kazališnu ulogu.

Program vodi Daniela Trbović uz asistenciju slavnih i poznatih lica, a program dodjele bit će začinjen i sjajnom glazbom.

Urednica je Andrijana Škorput.

Prijenos dodjele možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!