Medijska nagrada Zlatni studio 2023.

20.01.2023.

13:27

Autor: HRT

U subotu 28. siječnja na Prvom pogramu u 20:15, u izravnom prijenosu iz HRT-ovog studija  Anton Marti, doznat ćemo dobitnike šeste medijske nagrade Zlatni studio. Nagrade za ostvarenja iz područja filma, kazališta, televizije, radija i glazbe u protekloj godini bit će dodijeljene u dvadeset jednoj kategoriji.

Stručni žiri je predložio najzapaženije, a publika svojim glasovima birala one najbolje - najbolji film, televizijsku seriju, pjesmu, kazališnu predstavu, kazališnog glumca i glumicu, radijsku postaju, TV reality show, TV zabavu, emisiju, nova lica na glazbenoj sceni te na filmu i u kazalištu, najboljeg televizijskog voditelja ili voditeljicu, novinarku ili novinara, pjevačicu, pjevača, filmskog glumca i glumicu, radijski glas te koncert godine. U posebnoj kategoriji Novi medij bit će dodijeljena nagrada za najboljeg TikTokera.

Program vode Jelena Glišić i Mirko Fodor, uz pomoć poznatih i slavnih lica, a program dodjele svojim će izvedbama obogatiti među ostalim i Severina, Petar Grašo, Zorica Kondža, Matija Cvek.

Glazbeni producent je Ante Gelo. Urednica prijenosa je Andrijana Škorput, scenarij potpisuje Jasna Nanut, a režiju Ivan Miladinov

Prijenos dodjele možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!