10:40 / 11.08.2021.

Autor: HRT

Milijarde

Nedjelja, 15. kolovoza na Drugom

Nedjelja, 15. kolovoza na Drugom

Foto: Milijarde / 4. sezona serije

Drugu epizodu 4. sezone serije Milijarde prikazujemo u nedjelju, 15. kolovoza, u 23:50 na Drugom programu HTV-a.

Kad svi žele osvetu, nitko nije siguran. Pogotovo u četvrtoj sezoni, kad se bivši neprijatelji Bobby Axelrod i Chuck Rhoades te Wendy Rhoades, koja je obojici savjetnica, udružuju i učinkovito surađuju na uništenju svojih suparnika, među kojima su Grigor Andolov, Taylor Mason, Bryan Connerty i Waylon Jeffcoat Jock. Ambicija i izdaja dugo su već okosnica serije i ove sezone svi likovi doznaju koliko je točno visoka cijena zadovoljavanja tih potreba.

Nedjelja, 15. kolovoza na Drugom

Nedjelja, 15. kolovoza na Drugom

Foto: Milijarde / 4. sezona serije

U ovoj epizodi Taylor i nova tvrtka i dalje su glavni Axeov cilj i on se udružuje s rizičnim ulagačem. Chuck je našao novi posao koji želi. Wendy od Chucka traži da nešto promijeni.

U seriji BILLIONS 4 glume Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags), Condola Rashad (Kate Sacker), Asia Kate Dillon (Taylor Mason), Jeffrey DeMunn (Chuck Rhoades stariji), Kelly AuCoin (Dollar Bill Stearn).  

Autori serije su Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin. Scenarist je Adam R. Perlman, a redatelj Adam Bernstein.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!