Milijarde

25.11.2022.

17:08

Autor: HRT

Završne epizode četvrte sezone popularne serije Milijarde, čije su zvijezde Paul Giamatti (nominiran za Oscara i dobitnik nagrade Zlatni globus) i Damian Lewis (dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus), prikazujemo od ponedjeljka do srijede, 28.-30. studenoga, na Trećem programu u 21:05. 

Kad svi žele osvetu, nitko nije siguran. Pogotovo u četvrtoj sezoni, kad se bivši neprijatelji Bobby Axelrod i Chuck Rhoades te Wendy Rhoades, koja je obojici savjetnica, udružuju i učinkovito surađuju na uništenju svojih suparnika, među kojima su Grigor Andolov, Taylor Mason, Bryan Connerty i Waylon Jeffcoat Jock. Ambicija i izdaja dugo su već okosnica serije i ove sezone svi likovi doznaju koliko je točno visoka cijena zadovoljavanja tih potreba. 

Od ponedjeljka do srijede, 28. do 30. studenoga na HTV3

Od ponedjeljka do srijede, 28. do 30. studenoga na HTV3

Foto: Milijarde / 4. sezona serije

I Wendy i Taylor pripremaju se za važan dan. Wags pronalazi svoju osjetljivu stranu. Axe i Wendy se zbližavaju dok se on prisjeća jednog ključnog trenutka. Connerty se opet povezuje s nekim iz prošlosti. Sadržaj je to 10. nastavka koji je na rasporedu u ponedjeljak, 28. studenoga.  

Od ponedjeljka do srijede, 28. do 30. studenoga na HTV3

Od ponedjeljka do srijede, 28. do 30. studenoga na HTV3

Foto: Milijarde / 4. sezona serije

U utorak, 29. studenoga, Wendy važe opcije koje ima. Rhoades stariji otkriva nešto šokantno. Taylor neočekivanim rješenjem pokušava spasiti tvrtku. Chuck pokreće napad na jednog neprijatelja. Axe razmatra riskantan potez.  

U završnoj 12. epizodi serije Axe donosi iznimno važnu odluku. Connerty se približava istini. Napetosti rastu i dinamika se mijenja. Epizodu ne propustite u srijedu, 30. studenoga.  

Autori su Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin.

Uz Paula Giamattia i Damiana Lewisa u seriji glume i Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker), Asia Kate Dillon (Taylor Mason), Jeffrey DeMunn (Chuck Rhoades stariji), Kelly AuCoin (Dollar Bill Stearn).   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!