Minus i plus: Dobro je činiti dobro

23.10.2021.

12:22

Autor: HRT

Nedjelja, 7. studenoga na Prvom

Nedjelja, 7. studenoga na Prvom

Foto: Minus i plus / serija

Dobro je činiti dobro, naziv je sedmog nastavka humoristične serije Minus i plus koji emitiramo u nedjelju 7. studenoga u 20:10 na Prvom programu HTV-a.

Lucija nevoljko pristaje da se njezin brat Jure opet privremeno useli k njima, jer zna koliko to Kruni smeta. Ali Kruno ima novu taktiku - protivno svojim principima pomoći će Juri u traženju posla, jer će ga se tako lakše riješiti.

video thumb

No put do zaposlenja nije lak - Jure mora proći pismeno i usmeno testiranje. I Nela moli Krunu za pomoć - njezin bratić Vlado treba odvjetnika jer je napao čovjeka. 

Ni Krunini roditelji ne mogu bez njegove pomoći - kupili su novi televizor i ne znaju ga spojiti.

U seriji glume Iva Jerković, Igor Kovač, Ksenija Pajić, Damir Lončar, Arijana Čulina, Stipe Radoja, Areta Ćurković, Darko Milas, Lucija Alfier...

Autor koncepta je Ognjen Sviličić, scenarist epizode je  Ognjen Sviličić, a redatelj je Aldo Tardozzi.

Direktor fotografije je Filip Tot, scenograf Bojan Drezgić, kostimografkinja Vesna Librić, autor glazbe Mate Matišić, montaža Sara Gregorić, a producent Damir Terešak. Urednica serije je Zinka Kiseljak.

Osim na Prvom programu, seriju možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme nalaze se i emitirane epizode.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!