Minus i plus: Novi čovjek

27.11.2021.

15:06

Autor: HRT

Nedjelja, 12. prosinca na Prvom

Nedjelja, 12. prosinca na Prvom

Foto: Minus i plus / serija

U nedjelju 12. prosinca na Prvom programu u 20:10 prikazujemo  posljednju, 12. epizodu humoristične serije Minus i plus.

Jure je napokon diplomirao pa s novom djevojkom Tanjom dolazi na večeru. Kruno za svaki slučaj odluči popiti tabletu za smirenje. Nakon večere Lucija zaključi da Jure i Tanja nisu jedno za drugo. 

video thumb

Kod Kruninih roditelja je uobičajena atmosfera, a Filip se muči s programiranjem televizijskih kanala. Kako bi svi zajedno proslavili Jurin uspjeh, u Zagreb stižu Lucijini roditelji, pa Kruno posegne za još tableta za smirenje ne bi li preživio obiteljsko okupljanje.

U seriji glume Iva Jerković, Igor Kovač, Ksenija Pajić, Damir Lončar, Arijana Čulina, Stipe Radoja, Areta Ćurković, Filip Radoš, Dajana Čuljak...

Autor koncepta je Ognjen Sviličić, scenarist epizode je Ognjen Sviličić, a redatelj je Aldo Tardozzi

Direktor fotografije je Filip Tot, scenograf Bojan Drezgić, kostimografkinja Vesna Librić, skladatelj Mate Matišić, montaža Sara Gregorić, a producent Damir Terešak. Urednica serije je Zinka Kiseljak.

Osim na Prvom programu, seriju možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme nalaze se i emitirane epizode.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!