13:12 / 08.11.2021.

Autor: HRT

Minus i plus: Staro društvo

Nedjelja, 21. studenoga na Prvom

Nedjelja, 21. studenoga na Prvom

Foto: Minus i plus / serija

Staro društvo, naziv je devetog nastavka humoristične serije Minus i plus, koji slijedi u nedjelju, 21. studenoga, na Prvom programu u 20:10.

Na nedjeljnom ručku kod Kruninih roditelja Lucija poželi vidjeti stare Krunine fotografije, te se iznenadi kad dozna da je Kruno u mladosti imao rock bend. Kada se u TV studiju pojavi novi tonski snimatelj, Lucija odluči Kruni pripremiti veliko iznenađenje. Još jedno, ne tako veliko iznenađenje je i novi Filipov ljubomorni ispad - ovaj put zbog davnog Emilijinog akta.

video thumb

U seriji glume  Iva Jerković, Igor Kovač, Ksenija Pajić, Damir Lončar, Areta Ćurković, Filip Detelić, Krunoslav Belko, Luka Knez...

Autor koncepta je Ognjen Sviličić, scenarist epizode je  Ognjen Sviličić, a redatelj je Aldo Tardozzi

Direktor fotografije je Filip Tot, scenograf Bojan Drezgić, kostimografkinja Vesna Librić, autor glazbe Mate Matišić, montažerka  Sara Gregorić, a producent Damir Terešak. Urednica serije je Zinka Kiseljak.

Osim na Prvom programu, seriju možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme nalaze se i emitirane epizode.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!