Misterij u Moulin Rougeu

01.01.2023.

12:04

Autor: HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: HTV / HRT

Legendarna glazbena dvorana Moulin Rouge kulisa je napetog trilera o mladoj provincijalki Diane koja u Pariz dolazi u potrazi za nestalom sestrom. 

Dok se pariško pomodno društvo prepušta raskalašenosti u kabareu, kreposna Diane odlučna je u namjeri da postane plesačica kadrile. Ulazeći u dosad nedodirljiv svijet više klase, Diane otkriva niz ubojstava u kojemu bi ona mogla biti sljedeća žrtva...

Francuski film Misterij u Moulin Rougeu okoristio se dragocjenim umjetničkim sudjelovanjem Moulin Rougea, koji je posudio svoju kultnu zbirku kulisa i čije plesačice izvode svu koreografiju koju su osmislili koreografkinja Moulin Rougea Janet Pharaoh i njezin pomoćnik Erik Sorensen.

Glumački ansambl ostvarenja iz 2011. godine, a koje prikazujemo u srijedu 11. siječnja na Drugom programu u 23:30, predvode Émilie Dequenne, Grégory Fitoussi i Dominique Besnehard.

Scenaristi su Elsa Marpeau i Mathieu Missoffe, a redatelj Stéphane Kappes.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!