Mrkomir I: Mrkomir nosi naočale

03.03.2023.

20:51

Autor: HRT

Petak, 10. ožujka na Prvom

Petak, 10. ožujka na Prvom

Foto: Mrkomir I. / 2. sezona serije

Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem, Aldom Tardozzijem, Goranom Kulenovićem, Draženom Žarkovićem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijom Ojdanić, Ozrenom Grabarićem i mnogim drugima, povest će nas na putovanje kroz političke i ine hrvatske srednjovjekovne intrige. Jesu li pohlepa, korupcija, političke smicalice i varke, borba za prevlast, ljubomora, licemjerje nestali tijekom vjekova ili su samo promijenili predznak? Nakon što pogledate nove epizode humorisitične serije Mrkomir I., prosudite sami! 

video thumb

U petak, 10. ožujka, u 20:15 na Prvom slijedi sedmi nastavak serije u kojemu je Mrkomir više nego zabrinut jer ga vid polako napušta. Očajan, dolazi se požaliti Držihi, jer nikad se ne zna koje sile su se protiv njega urotile. Držiha ima rješenje, upravo radi na novom izumu koji može Mrkomiru olakšati tegobe...  

Uz Gorana Navojca, Ozrena Grabarića, Eciju Ojdanić i Roka Sikavicu u seriji glume Paško Vukasović, Mirna Mihelčić i mnogi drugi. Scenarij i režiju epizode potpisuje Snježana Tribuson, a urednica je Jasmina Božinovska Živalj.

Produkcija: Interfilm

U videoteci multimedijske platforme HRTi dostupne su emitirane epizode druge sezone kao i cijela prva sezona humoristične serije.  

Petak, 10. ožujka na Prvom

Petak, 10. ožujka na Prvom

Foto: Mrkomir I. / 2. sezona serije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!