Mrkomir I.: Mrkomir uvodi novu valutu

24.01.2023.

07:40

Autor: HRT

Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem, Aldom Tardozzijem, Goranom Kulenovićem, Draženom Žarkovićem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom Grabarićem i mnogim drugima, povest će nas na putovanje kroz političke i ine hrvatske srednjovjekovne intrige. Jesu li pohlepa, korupcija, političke smicalice i varke, borba za prevlast, ljubomora, licemjerje nestali tijekom vjekova ili su samo promijenili predznak? Nakon što pogledate nove epizode humorisitične serije Mrkomir I., prosudite sami! 

Drugu epizodu druge sezone serije prikazujemo u petak, 3. veljače na Prvom programu u 20:15. Kneževina, kao i obično, ima financijskih problema, no i Slavomira koji će ponuditi vrlo prihvatljivo rješenje koje odabranima može donijeti višestruku korist...

video thumb

Uz Gorana Navojca, Ozrena Grabarića, Eciju Ojdanić i Roka Sikavicu u seriji glume Paško Vukasović, Mirna Mihelčić i mnogi drugi.

Scenarij potpisuje Branko Ružić, režiju Dražen Žarković, a urednica je Jasmina Božinovska Živalj

Produkcija: Interfilm

Prva sezona humoristične serije dostupna je u videoteci multimedijske platforme HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!