Mrtvozornica

02.06.2022.

19:38

Autor: HRT

Petak, 17. lipnja na Drugom

Petak, 17. lipnja na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

U petak 17. lipnja na Drugom programu u 20:05 slijedi peti nastavak prve sezone BBC-jeve kriminalističke serije Mrtvozornica. 

Mala skupina lovaca na blago pretražuje polja uz vrhove stijena. Vrijeme se pogoršava pa Ray predlaže da prestanu, no Errol to odbija. Ostali se baš spremaju otići kad Errolov detektor zapišti. Errol iz tla vadi zlatnu kovanicu.

video thumb

U gostionici Debs i Anthony predlažu da ravnomjerno podijele pronađeno blago, no Errol želi zadržati kovanice i prijaviti njihov pronalazak. Te noći ustrašeni Errol misli da mu se netko šulja oko kuće. Ujutro ga policija nalazi mrtvog u zaključanoj kući, kako u naslonjaču grčevito drži kutiju s kovanicama.

Davey misli da je umro prirodnom smrću. Jane odnosi kutiju s kovanicama na analizu profesoru Talu Greeningu. On joj kaže da su kovanice krivotvorine i poziva je na ručak. Poslije se Jane pita nije li Errol bio "mrtav" i prije nego što je stigao kući. Patolog potvrđuje njezine sumnje: Errol je bio otrovan.

Petak, 17. lipnja na Drugom

Petak, 17. lipnja na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

U seriji The Coroner 1 autorice Sally Abbott glume Claire Goose, Matt Bardock, Grace Hogg-Robinson, Beatie Edney, Ivan Kaye, Oliver Gomm... 

Seriju originalnog naslova The Coroner 1 odabrala je Martina Rajšek.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!