Mrtvozornica

16.06.2022.

13:46

Autor: HRT

Petak, 1. srpnja na Drugom

Petak, 1. srpnja na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

U petak 1. srpnja na Drugom programu u 20:05 prikazujemo sedmi nastavak prve sezone BBC-jeve kriminalističke serije Mrtvozornica.

U oblačno jutro iz mora na obalu izlazi jedna tinejdžerica. Peter i Molly vraćaju se kući nakon što su posjetili grob svoje kćeri Lee. Ostaju zaprepašteni kad je ugledaju živu i zdravu na prilazu kući. Jane i Clint razgovaraju na groblju o Leinu nevjerojatnom povratku. No sad moraju otkriti identitet osobe koja je pokopana u njezinu grobu. 

Petak, 1. srpnja na Drugom

Petak, 1. srpnja na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

Jane razgovara s patologom koji se za pogrešno identificiranje opravdava rastresenošću jer mu je u to vrijeme žena išla na umjetnu oplodnju. Jane poslije od Daveyja saznaje da Leah pati od amnezije. Zbog tragova na zglobovima Davey misli da ju je netko držao zatočenom. Na zabavi dobrodošlice Leah se žučno posvađa sa svojim kumom Timom. Leah otkriva Jane i Daveyju da prepoznaje sliku na zidu. Takvu je vidjela dok je bila zatočena. Sad iznenada imaju trag...

U seriji The Coroner 1 autorice Sally Abbott glume Claire Goose, Matt Bardock, Grace Hogg-Robinson, Beatie Edney, Ivan Kaye, Oliver Gomm... 

Seriju originalnog naslova The Coroner 1 odabrala je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!