Krimi-petak: Mrtvozornica

07.07.2022.

Zadnja izmjena 08:58

Autor: HRT

Petak, 22. srpnja na Drugom

Petak, 22. srpnja na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

U petak, 22. srpnja na Drugom programu, u sklopu Krimi-petka, u 20:05 ne propustite osmu epizodu prve sezone serije Mrtvozornica. 

Donald Sidwell, aristokrat u godinama, juri u vintage automobilu svojem domu Sidwell Hallu. Odlučio je na svoju agorafobičnu kćer Oliviju primijeniti terapiju šoka i izvući je iz kuće. Inače krotki zaposlenik Terence Brooks uspijeva skupiti hrabrosti i reći mu da prestane.

Poslije članovi obitelji, uključujući Oliviju, njezina brata Edwarda i nećakinju Lily pronalaze Donalda iza zaključanih vrata nasmrt izbodenog nožem. Kada Davey i Jane dođu razgovarati s obitelji, svi tvrde da su bili zajedno kad je Donald ubijen. 

Petak, 22. srpnja na Drugom

Petak, 22. srpnja na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

Zahvaljujući seoskim tračevima koji su doprli do Janeine mame Judith i Janeinom pomnom ispitivanju, njihovi se iskazi pokažu upitnima. I gdje je neprocjenjivo obiteljsko nasljeđe Napoleonova violina?

Uloge tumače Claire Goose, Matt Bardock, Grace Hogg-Robinson, Beatie Edney, Ivan Kaye, Oliver Gomm.

Autorica je Sally Abbott.

Iz produkcije BBC-ja seriju je odabrala Martina Rajšek.  

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!