Mrtvozornica

01.08.2022.

17:53

Autor: HRT

Petak, 5. kolovoza na Drugom

Petak, 5. kolovoza na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

U sklopu Krimi-petka, 5. kolovoza na Drugom programu u 20:05 prikazujemo devetu epizodu prve sezone serije Mrtvozornica.

Kad direktorica tvornice sladoleda Rose pronađe vlasnika Roberta smrznutog u jednoj od hladnjača, Jane i Davey su pozvani da istraže slučaj. Rose uporno tvrdi da se Robert ne bi ubio zato što je bio u postupku prodaje tvornice jer je namjeravao u mirovinu.

Davey ispituje Robertovu novu, mladu i zanosnu ženu Christine u njezinu veličanstvenom domu uz obalu. Muči ga što nije spomenula da je prethodnu noć bila u tvornici. Christine to pripisuje šoku i usmjerava Daveyja na Robertova sina Andrewa koji je još jučer rekao ocu da crkne jer mu je ovaj prestao davati džeparac.

Davey je oduševljen Christinom, no Jane je i dalje sumnjičava. Kad obdukcija otkrije da je Robert bio pod utjecajem sedativa prije smrti, Davey se usredotočuje na Andrewa kao glavnog osumnjičenog. No Jane saznaje od Rose da su oba prijašnja Christineina muža umrla u sumnjivim okolnostima. Je li Jane naišla na crnu udovicu?

Petak, 5. kolovoza na Drugom

Petak, 5. kolovoza na Drugom

Foto: Mrtvozornica / serija

Uloge: María José Galleguillos

Produkcija: BBC

Autorica je Sally Abbott, a odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!