Mrtvozornica

10.09.2023.

14:00

Autor: HRT

Subota, 16. rujna na Drugom

Subota, 16. rujna na Drugom

Foto: Mrtvozornica / 2. sezona serije

Pratimo drugu sezonu BBC-jeve serije o policijskim istragama čija se radnja odvija u veličanstvenom britanskom priobalnom kraju. Ambiciozna odvjetnica Jane Kennedy vratila se živjeti i raditi u devonski gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica. Ona je mrtvozornica koja zajedno sa svojom starom ljubavi detektivom Daveyjem istražuje iznenadne ili neobjašnjive smrtne slučajeve. Četvrti nastavak na rasporedu je u subotu, 16. rujna, u 12:30 na Drugom.

U svakoj epizodi Jane nakon otkrića mrtvog tijela čeka nov i intrigantan slučaj koji mora istražiti. Janeina suosjećajnost i izraženi instinkti pomažu joj da stekne uvid u tajne i komplicirane odnose iza svake smrti. U seriji se isprepleću borba protiv kriminala, opasnost te toplina i veselost Janeina odnosa s kolegama, obitelji i mjesnim stanovništvom. I u ovoj sezoni osjećamo snažnu kemiju između nje i Daveyja. Hoće li ponovno planuti ljubav?

Kad mjesni novinar u četvrtoj epizodi pokuša uvjeriti stanovnike Lighthavena da vrištinom luta velika mačka, nitko mu ne vjeruje sve dok ne nađu njegovo izmrcvareno tijelo.

U seriji autorice Sally Abbott glume Claire Goose, Matt Bardock, Grace Hogg-Robinson, Beatie Edney, Ivan Kaye i Oliver Gomm. Seriju (CORONER 2) odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!