12:05 / 04.02.2021.

Autor: HRT

Munch

Utorak, 16. veljače na Drugom

Utorak, 16. veljače na Drugom

Foto: Munch / serija

Prikazujemo na Drugom programu 16. veljače u 11:30 treću sezonu kriminalističke serije Munch. Munch se vraća na posao odlučnija nego ikad da osigura pobjedu pravde pa makar se pritom morala služiti svojim uvijek upitnim metodama. Eutanazija, surogatsko majčinstvo, trovanje artičokama... Uredu Munchovski & Bellanger u ovoj sezoni dopušteno je ama baš sve, pa čak i da sjedi u poroti pred kaznenim sudom!

Gaspard će se morati suočiti s neočekivanim očinstvom. Clarisse se sprema polagati prijemni za studiju prava, a Aurélien je spreman na sve kako bi postao partner. Suočena sa svime time, Munch ne zna gdje joj je glava, a gdje rep. Usto, kako bi pojačala ekipu, odlučuje zaposliti Blanche Braque, mladu odvjetnicu gotovo jednako šašavih metoda kao što su njezine. Blancheino neobično ponašanje ubrzo će zaintrigirati ured.

1. epizoda: Impossible n'est pas Munch

Munch i cijela ekipa pokušavaju otkriti tko je htio ubiti Bellangera. Za to vrijeme jedna mlada odvjetnicama svim se silama trudi da dobije posao u njihovu uredu. Zašto?

Uloge tumače Isabelle Nanty, Marilou Berry, Lucien Jean-Baptiste, Aurélien Wiik, Tom Villa,Paloma Coquant.

Scenaristi su Valérie Tong Cuong, Marie Vinoy, Marie Alice Gadéa, redatelji Gabriel Julien-Laferriere, Nicolas Guicheteau.

Odabrala je Martina Rajšek.


Utorak, 16. veljače na Drugom

Utorak, 16. veljače na Drugom

Foto: Munch / serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!