10:31 / 06.05.2021.

Autor: HRT

Munch

Utorak, 18. svibnja na Prvom

Utorak, 18. svibnja na Prvom

Foto: Munch / 1. sezona serija

U utorak 18. svibnja u 15:55 na Prvom ponovno počinjemo s prikazivanjem kriminalističke serije Munch.

Gabrielle Munchovski, zvana Munch, odvjetnica je kakvoj nema slične. Zajedno s prijateljem i kolegom Hubertom Bellangerom vodi odvjetnički ured. Munch i njezin tim laćaju se teških slučajeva i uspijevaju obraniti nedužne i marginalne pojedince čak i kad naoko nemaju nikakvih izgleda.

Odvažna je i bezobzirna. Nema granice koju neće prijeći, čak i ako pritom treba zaobići zakon. Intuitivna je, snažne volje i pragmatična pred birokratskim i pravosudnim apsurdnostima. Pravo je nadahnuće svojem nekonvencionalnom timu i vjernim pristašama. Svatko može nešto od nje naučiti.

Utorak, 18. svibnja na Prvom

Utorak, 18. svibnja na Prvom

Foto: Munch / 1. sezona serije

U 1. epizodi Kakav otac, takav sin Munch mora obraniti tinejdžera optuženog za ubojstvo prijatelja. Mladi buntovnik radije će prkositi sucu, nego odati svoju tajnu, nesvjestan opasnosti kojoj se pritom izlaže. To više što ubojstvo prikriva drugi, jednako strašan zločin.

U seriji Munch 1 glume Isabelle Nanty, Lucien Jean-Baptiste, Aurélien Wiik, Tom Willa, Paloma Coquant i drugi.

Redatelj je Gabriel Julien-Laferriere.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!