14:25 / 11.01.2021.

Autor: HRT

Munch: Kakav otac, takav sin

-

-

Foto: - / -

U utorak 19. siječnja u 11:35 na Drugom programu HTV-a prikazujemo seriju u kojoj se Munch i njezin tim laćaju teških slučajeva i uspijevaju obraniti nedužne i marginalne pojedince čak i kad naoko nemaju nikakvih izgleda.

Gabrielle Munchovski, zvana Munch, odvjetnica je kakvoj nema slične. Zajedno s prijateljem i kolegom Hubertom Bellangerom vodi odvjetnički ured. Odvažna je i bezobzirna. Nema granice koju neće prijeći, čak i ako pritom treba zaobići zakon.

Intuitivna je, snažne volje i pragmatična pred birokratskim i pravosudnim apsurdnostima. Pravo je nadahnuće svojem nekonvencionalnom timu i vjernim pristašama. Svatko može nešto od nje naučiti.

U 1. epizodi Kakav otac, takav sin, Munch mora obraniti tinejdžera optuženog za ubojstvo prijatelja. Mladi buntovnik radije će prkositi sucu, nego odati svoju tajnu, nesvjestan opasnosti kojoj se pritom izlaže. To više što ubojstvo prikriva drugi, jednako strašan zločin.

U seriji glume Isabelle Nanty, Lucien Jean-Baptiste, Aurélien Wiik, Tom Willa, Paloma Coquant...

Redatelj je Gabriel Julien-Laferriere. Seriju je odabrala Martina Rajšek.

-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!