19:52 / 06.06.2021.

Autor: HRT

Munch: S oca na sina

 Utorak, 8. lipnja na Prvom

Utorak, 8. lipnja na Prvom

Foto: Munch / 2. sezona serije

U utorak 8. lipnja u 15:55 na Prvom programu HTV-a emitiramo 7. epizodu druge sezone popularne serije Munch. Impulzivna odvjetnica Munchovski i dalje je odlučna, šašava i spremna boriti se za pravu stvar. Na svoj način.

U epizodi naziva S oca na sina Aurélien pomaže Munch u obrani još jedne nedužne osobe. Paul Sauveur ubio je mladića koji je provalio u njegovu veterinarsku kliniku. Sauveur tvrdi da je riječ o samoobrani, no Munch ubrzo otkriva da joj nije sve rekao.

Vodio je dvostruki život i žrtva je njegov nezakoniti sin. Za to vrijeme Josephova prijateljica završava u bolnici jer je uzela kontracepcijsku pilulu. Uznemiren tim slučajem, Bellanger razmišlja o tome da pokrene inicijativu i dotakne se tog pitanja javnog zdravstva.

Utorak, 8. lipnja na Prvom

Utorak, 8. lipnja na Prvom

Foto: Munch / 2. sezona serije

U seriji  Munch 2 glume Isabelle Nanty, Lucien Jean-Baptiste, Aurélien Wiik, Tom Villa, Paloma Coquant i drugi.

Scenaristi su Chloé Marçais, Franck Philippon, Marie-Alice Gadea, Anthony Maugendre i Laurent Vachaud, a redatelji Gabriel Julien-Laferriere i Nicolas Guicheteau.

Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!