Najbolji dan - 3. sezona

09.11.2022.

Zadnja izmjena 05:09

Autor: HRT

Najbolji dan

Najbolji dan

Foto: HTV / HRT

Subotom u jutarnjem terminu na HTV3 emitiramo sedam novih epizoda serije "Najbolji dan" Programa za djecu i mlade HTV-a. 

video thumb

U trećoj sezoni Digidigi se upustio u sedam novih avantura. Hrabrio je i bodrio male junake u njihovim izazovima i pružao im je potporu u trenutku kada su se odlučili suočiti s vlastitim strahom. Pomogao je Petru otjerati ružne snove i utješio je Crešanku Auru, koja teško podnosi razdvojenost od tate.

U Karlovcu je naučio Anu zašto je dobro praštati. Dora i Lara u Digijevu društvu lakše su dočekale ponovni susret s bakom, a Vilima je potaknuo da ustraje i nastavi odlaziti logopedu. 

Bio je uz uplašenu Noru, koja se iz Zagreba preselila u Rovinj, a i mnogo novoga je naučio o blizancima u društvu Vide i Marle.

Vjerujemo da ćete uživati u istinitim pričama stvarnih junaka i njihova zamišljenog prijatelja Digidigija. Budete li gledali "Najbolji dan", Digi će to odmah osjetiti. Jer kad mislite na njega, on počne štucati, a srce mu počne glasno kucati. 

Najbolji dan

Najbolji dan

Foto: HTV / HRT

I ovu sezonu "Najboljeg dana" realizirala je ekipa na čijem su čelu redatelji Jakov Nola i Andrija Tomić. Stručne suradnice su psihologinje Sena Puhovski i Hana Pilski. Male glumce za snimanje je pripremila Sanja Hrgetić, a Digija su odglumile Jelena Miholjević i Ivana Topolovac.

Scenaristi su Marjan Alčevski i Dora Delbianco. U već uigranoj ekipi su i skladatelj Srđan Gulić, scenograf Dragutin Broz, direktor fotografije Marko Jerbić, montažer Igor Roksandić, kostimografkinja Vesna Čiček i koreografkinja Marija Minarik.

Digija su kreirale Mirjana Vodopija i Petra Klepac, a lutku je izradila Luči Vidanović. Digijeve prijatelje vrapčiće animirao je Tomislav Krajcer. Urednica serije je Ida Tomić

Emitirane epizode prijašnje sezone Najboljeg dana, prilagođene slijepima i slabovidnima, možete pogledati na stranici juhuhu.hrt.hr kao i na multimedijskoj platformi HRTi

Preuzmite i besplatnu aplikaciju Juhuhu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!