16:41 / 11.09.2021.

Autor: HRT

Napokon sreća: Kada smo se vratili

Ponedjeljak, 20. rujna na Drugom

Ponedjeljak, 20. rujna na Drugom

Foto: Napokon sreća / serija

U ponedjeljak 20. rujna na Drugom programu u 11:35 započinjemo s prikazivanjem druge sezone obiteljske serije Napokon sreća.  U drugoj je sezoni mnogo novosti u talijanskoj seriji, zabavnoj i sjajnoj komediji. Pratit ćemo ne samo Orlandove i Angelicine peripetije, već i osnivanje nove obitelji Pietra i Nunzije, bračne dvojbe Giovanne koja je u krizi s Giuseppeom te njezin susret s Antongiuliom, zatim novi život Guida koji će pokrenuti novi posao sa Sabaudijom, dolazak Luce u živote Angelicine sestre Valerije i njezine partnerice Rite.

Na kraju prve sezone rastali smo se s Orlandom i Angelicom koji su bili presretni i prezaljubljeni i spremni početi novi život sa svojom djecom. A danas ih gledamo kako se bore s teškom svakodnevicom: četiri adolescenta i novorođenče, računi koje treba plaćati, pelene koje treba kupovati... Jesu li to doista problemi?

Njihova potraga za srećom bit će stavljena na tešku kušnju. No zahvaljujući njihovoj složnosti, entuzijazmu i nadasve ljubavi, sreća će im opet doći. Pred njih će biti stavljen najveći izazov koji se može postaviti pred jednu obitelj: Angelica će otkriti da je bolesna i to će biti okidač za pokretanje svih ostalih priča, a naši će protagonisti opet otkriti koliko je važno biti tu za bližnje.

1. epizoda: Kada smo se vratili 

Dvije godine nakon što smo se rastali s njima, sretnima i zaljubljenima, nalazimo Angelicu i Orlanda kako se bore sa svakodnevnim životom i s četiri adolescenta, te s novorođenim Andreom. Pa posao, računi... Par kao da je zaboravio svoju složnost pa su svađe svakodnevna pojava. Jedino su Umberto i Laura sretni u toj kući. No je li to doista tako? Zapravo, Umberto počinje žaliti što dvije godine živi u istoj kući s Laurom te se pita nije li propustio ono najbolje u pubertetu. A Bea je našla dečka, Simonea, zvanog Kućni/Osobni Vilenjak, jer ostvaruje sve Beine želje.

Pietro i Nunzia su zaljubljeniji no ikada i žive u arhitektonskome birou dok traže udoban stan. Za Valeriju i Ritu, koja je trudna, napokon je došao dan vjenčanja. Samo Giovanna ne zna za svadbu kako bi se izbjegli njezini eventualni ispadi.

Nakon što se Angelica i Orlando po ne znam koji put posvađaju, u autu, on izgubi nadzor nad autom i udari u stablo. Na hitnoj liječnik primijeti da nešto nije u redu s Angelicom te je pošalje na pretrage kako bi se otkrilo o čemu se radi.

U seriji THAT'S HAPPINESS 2 / È ARRIVATA LA FELICITÀ 2 glume Claudio Santamaria (Orlando Mieli), Claudia Pandolfi (Angelica Camilli), Alessandro Roja (Pietro Mieli), Giulia Bevilacqua (Valeria Camilli), Federica De Cola (Rita Nardelli), Lunetta Savino (Giovanna Camilli), Simona Tabasco (Nunzia Esposito), Greta Berti (Laura Tornante), Giorgia Berti (Beatrice Tornante), Andrea Lintozzi Senneca (Umberto Mieli) i Francesco Mura (Pigi Mieli). 

Autor je Ivan Cotroneo, a seriju je odabrala Marina Rajšek.

Produkcija: Publispei za RAI

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!