Naše malo misto: Veliko putovanje

03.12.2021.

10:20

Autor: HRT

Subota, 18. prosinca na Prvom

Subota, 18. prosinca na Prvom

Foto: Naše malo misto / serija

U subotu, 18. prosinca na Prvom programu u 18 sati prikazujemo posljednju, 13. epizodu dramske serije Naše malo misto.

Nakon velikih priprema Roko i Anđa, dotur Luigi i njegova Bepina krenuli su na veliko putovanje preko granice u Trst, Rokovim automobilom. Naravno da je opet svojom naivnošću Bepina pokvarila njihov sitni šverc, ali na kraju svi su se vratili zadovoljni, pogotovo Bepina koja je u Trstu kupila vjenčanu haljinu, a dotur Luigi je našao neke njemu drage knjige.

Još dok su bili u Trstu Bepini je pozlilo i po dolasku u malo misto počela je pobolijevati. Njezino zdravstveno stanje postaje sve gore, a dotur Luigi udovoljava svim onim željama svoje Bepine za koje prije nije htio ni čuti. Luigiju je teško, jer vidi da se približava Bepinin kraj, ali to, naravno, od nje skriva.

No i Bepina je svjesna svoje situacije, pa svima daje posljednje upute. Na kraju se ispunjava i njezina životna želja...

U seriji glume Karlo Bulić, Asja Kisić, Vladimir Medar, Zdravka Krstulović, Boris Dvornik, Milka Podrug-Kokotović, Miše Martinović, Antun Nalis, Mirko Vojković, Berislav Mudnić, Mia Sasso...

Scenarij potpisuje Miljenko Smoje, a režiju Daniel Marušić.

Serija se nalazi i u videoteci platforme HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!