Nasljednici

28.05.2021.

12:41

Autor: HRT

 Petak, 11. lipnja na Prvom

Petak, 11. lipnja na Prvom

Foto: Nasljednici / film

Američka drama s elementima komedije Nasljednici slijedi u petak 11. lipnja u 20:10 na Prvom.

Matthew "Matt" King je odvjetnik koji radi u Honoluluu i jedini je upravitelj obiteljske zaklade kojoj pripada netaknuta zemlja na Kauaiju. Zemlja ima veliku novčanu vrijednost, ali je i obiteljska ostavština. Budući da se zaklada zakonski ukida za sedam godina, klan King vrši pritisak na Matta da proda zemlju za stotine milijuna dolara.

Usred tih rasprava Mattova supruga Elizabeth zbog pomorske nesreće završi u komi pa se Matt mora brinuti za dvije problematične kćeri, desetogodišnju Scottie koja traži pažnju tako što maltretira drugu djecu i sedamnaestogodišnju Alex koja se drogirala i sad je u privatnom internatu...

video thumb

Snimljen prema istoimenom romanu Kaui Hart Hemmings iz 2007., "The Descendants" je osvojio Oscara za najbolji adaptirani scenarij i dva Zlatna globusa za najbolji film i za najboljega glumca (Clooney).

U filmu iz 2011. godine glume George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller, Beau Bridges, Judy Greer, Matthew Lillard, Robert Forster...

Scenaristi su redatelj Alexander Payne, Nat Faxon i Jim Rash.

Galerija
 Petak, 11. lipnja na Prvom , Foto: Nasljednici/film
 Petak, 11. lipnja na Prvom , Foto: Nasljednici/film Petak, 11. lipnja na Prvom, Foto: Nasljednici/film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!