10:06 / 13.03.2021.

Autor: HRT

Ne reci ni riječ

Subota, 27. ožujka na Prvom

Subota, 27. ožujka na Prvom

Foto: Ne reci ni riječ / film

Triler Ne reci ni riječ snimljen prema nagrađenom romanu Andrewa Klavana na rasporedu je u subotu 27. ožujka u 22:30 na Prvom.

Skupina lopova ukrade skupocjen dragulj, a tijekom krađe dvojica prevare vođu, Patricka Kostera, i pobjegnu s plijenom. Deset godina poslije ugledni njujorški psihijatar Nathan Conrad pozvan je da liječi mladu Elisabeth koja boluje od shizofrenije.

video thumb

Saznavši za to, Patrick kidnapira liječnikovu kćer Aggie, prisiljavajući Nathana da pokuša saznati od pacijentice neke tajne koje bi ga dovele do ukradenog dragulja. Istodobno, i Nathan računa na eventualnu Elisabethinu pomoć kako bi ušao u trag otmičaru.

Snimljen prema nagrađenom romanu Andrewa Klavana, film Ne reci ni riječ prenio je njegovu osnovnu pripovjednu nit.

Vrlo je napet, osobito u prikazima odnosa psihijatar - pacijentica i zbivanja u stanu koji nadgledaju otmičari.

Michael Douglas izvrstan je u ulozi psihijatra koji treba spasiti otetu kćer i pritom doći do informacija od bolesne Elisabeth.

U američkom trileru DON'T SAY A WORD iz 2001. godine glume i Sean Bean, Brittany Murphy, Guy Torry, Jennifer Esposito, Famke Janssen.

Scenarist je Patrick Smith Kelly, a redatelj Gary Felder.


Subota, 27. ožujka na Prvom

Subota, 27. ožujka na Prvom

Foto: Ne reci ni riječ / film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!