Nedjeljom u 2: Aco Momčilović

07.05.2023.

Zadnja izmjena 14:27

Autor: HRT

Nedjeljom u 2, najdugovječniji talk-show, koji vodi i uređuje Aleksandar Stanković, i u 23. sezoni pratite svake nedjelje na Prvom programu HTV-a. U autorskoj emisiji koja je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. Gost emisije 7. svibnja je Aco Momčilović suosnivač Global AI Ethics Instituta.  

Je li umjetna inteligencija opasnost, ili prilika za daljnji ljudski razvoj?

Koja zanimanja će ubuduće nestati zbog razvoja umjetne inteligencije i hoće li jednog dana umjetna inteligencija moći sama stvoriti novu inteligenciju neka su od pitanja emisije? 

Pitanja gostu možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. 

Talk-show Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i putem multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!