Nedjeljom u 2: Grupa M.O.R.T.

10.05.2023.

09:54

Autor: HRT

Aleksandar Stanković

Aleksandar Stanković

Foto: Nedjeljom u 2 / HRT

Nedjeljom u 2, najdugovječniji talk-show, koji vodi i uređuje Aleksandar Stanković, i u 23. sezoni pratite svake nedjelje na Prvom programu HTV-a. U autorskoj emisiji koja je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. Gosti emisije 14. svibnja su pankeri iz Sinja grupa M.O.R.T.

video thumb

Komentirat će eurovizijski nastup Leta 3, govoriti o tome ima li života od panka i bluesa te najaviti svoj novi album koji je dobio odlične glazbene kritike. 

Pitanja gostima možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. 

Talk-show Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i putem multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!