Nedjeljom u 2: Jan Kerekeš

10.01.2023.

13:21

Autor: HRT

Nedjeljom u 2, najdugovječniji talk-show, koji vodi i uređuje Aleksandar Stanković, i u 23. sezoni pratite svake nedjelje na Prvom programu HTV-a. U autorskoj emisiji koja je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. U emisiji, 15. siječnja gost je glumac Jan Kerekeš.

Koliko je u današnjem društvu moguće ismijavati pojedine pojave i političke aktere, a da nakon toga ne budeš izložen prijetnjama okoline? Kako obitelj Kerekeš uspijeva godišnje diljem Hrvatske izvesti više stotina kazališnih predstava i od toga živjeti, neka su od pitanja emisije. 

Pitanja gostu možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. 

Jan Kerekeš

Jan Kerekeš

Foto: Josip Regovic / Pixsell

Talk-show Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i putem multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.  

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!