Nedjeljom u 2: Leonardo Bressan

08.03.2023.

13:03

Autor: HRT

Leonardo Bressan

Leonardo Bressan

Foto: U mreži Prvog / HRT

Nedjeljom u 2, najdugovječniji talk-show, koji vodi i uređuje Aleksandar Stanković, i u 23. sezoni pratite svake nedjelje na Prvom programu HTV-a. U autorskoj emisiji koja je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. Pred najavljeni liječnički prosvjed gost emisije 12. ožujka je Leonardo Bressan, liječnik obiteljske medicine iz Rijeke. 

video thumb

Zašto je nezadovoljan odnosom države i tko će nas liječiti kada stari liječnici obiteljske medicine odu u mirovinu, a novih nema jer ih ne zanima ta specijalizacija neka su od pitanja emisije.

Pitanja gostu možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. 

Talk-show Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i putem multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!