14:20 / 19.02.2021.

Autor: HRT

Nedužan

Ponedjeljak, 22. veljače na Drugom

Ponedjeljak, 22. veljače na Drugom

Foto: Nedužan/serija

U ponedjeljak 22. veljače u 23:15 na Drugom slijedi druga epizoda serije Nedužan.

U 2. epizodi David Collins hoda dugom, mračnom seoskom cestom u gluho doba noći kad ugleda rotirajuće plavo svjetlo policijskog automobila koji mu se približava. Automobil prolazi pored njega bez zaustavljanja, ali David nakratko ugleda poznato lice - svog sina Jacka. Phil mu kaže da su Alice i Rob pozvali policiju koja je došla i odvela Jacka.

Kathy Hudson poziva svoju ekipu istražitelja na zatvoreni sastanak. Ona ih obavještava o najnovijim događajima i kaže im da, kako se stvari razvijaju, moraju ponovno provjeriti sve izjave koje su prikupljene tijekom prvotne istrage. Ponovno će ispitati Alice, istražiti pljačku koja se dogodila neposredno prije Tarinog ubojstva te provjeriti navode o vrisku koji se navodno začuo iz njezine kuće u noći kad je ubijena.

U seriji originalnog naslova Innocent glume glume Lee Ingleby (David Collins), Daniel Ryan (Phil Collins), Adrian Rawlins (Rob Moffatt), Hermione Norris (Alice Moffatt), Angel Coulby (Cathy Hudson), Fionn O'Shea (Jack), Eloise Webb (Rosie), Nigel Lindsay (William Beech), Samuel Edward Cook (Steve Beckton), Zahra Ahmadi (Mari-Luz Garcia).

Scenaristi su Chris Lang i Matthew Arlidge, a redatelj Richard Clark.

Produkcija: TXTV za ITV


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!