08:36 / 03.03.2022.

Autor: HRT

Nedužna

U petak, 18. ožujka na Drugom

U petak, 18. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

U petak, 18. ožujka, u 22:40 budite uz Drugi program i drugu sezonu kriminalističke serije Nedužna. Prikazujemo treći i četvrti nastavak.

U trećem nastavku, nakon sukoba s Karen, Sally shvaća da bi svojim ostankom mogla ugroziti Alfa i Jenny, koja je u visokom stupnju trudnoće, te se seli u mali pansion. Nakon što ga, naizgled ničim izazvan, John Taylor napadne, Garyja Walkera ispita policija. Njegovo je objašnjenje krajnje neuvjerljivo. 

video thumb

Znajući da je Taylor neplodan, Braithwaite nasluti kako su dvojica muškaraca povezana. Sally u školi vidi kako Bethany maltretira mlađu djevojku. Razdvoji ih i prijavi incident. Sam je nazove u pansion i ispriča se zbog Kareninih prijetnji, objašnjavajući da je pod velikim stresom zbog Bethanyna problematičnog ponašanja. Sve veća prisnost između Sama i Sally je očita...

U petak, 18. ožujka na Drugom

U petak, 18. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

U četvrtom nastavku Karen je i dalje u pritvoru i čini se sve više krivom. Forenzičari na Mattyjevoj jakni pronalaze vlakna s njezine odjeće te je prisiljena priznati da se sukobila s njim nedugo prije njegove smrti. Zbog Mattyjevog nemilosrdnog ismijavanja i maltretiranja Bethany se pokušala ubiti pa Braithwaite posumnja da je njezina majka imala jak motiv za ubojstvo. Usto, netko je izmijenio Bethanyn učenički dosje.

Policija mora utvrditi kada i gdje je John Taylor posljednji put vidio svog sina kako bi se dokazalo da je Karen umiješana u slučaj. Tijekom rutinskog ispitivanja stanara okolnih kuća pronađu svjedoka koji tvrdi da je Matty svake srijede odlazio do mjesta na kojem je pronađen. Nažalost, nema dokaza da je i Karen bila ondje na dan kad je ubijen. Sally je šokirana kad je Bethany ljutito napadne što je razdvojila njezinu majku i Sama...

U petak, 18. ožujka na Drugom

U petak, 18. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

U seriji INNOCENT 2 glume Katherine Kelly (Sally Wright), Jamie Bamber (Sam Wright), Shaun Dooley (Mike Braithwaite), Priyanga Burford (Karen Moss), Andrew Tiernan (John Taylor), Nadia Albina (Jenny), Laura Rollins (Suzy Jones), Michael Stevenson (Dave Green), Janine Wood (Mia Hollins), Lucy Black (Maria Taylor), Amy-Leigh Hickman (Bethany), Ellie Rawnsley (Anna Stamp). Autori su Matthew Arlidge i Chris Lang. Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!