Nedužna

24.03.2023.

16:48

Autor: HRT

Ponedjeljak, 27. ožujka na Drugom

Ponedjeljak, 27. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

Drugu sezonu britanske kriminalističke serije Nedužna s Katherine Kelly u glavnoj ulozi prikazujemo od ponedjeljka do srijede, od 27. do 29. ožujka, na Drugom programu u kasnovečernjem terminu. Prije pet godina 39-godišnja nastavnica Sally Wright osuđena je za ubojstvo. Iako to nikada nije dokazano, optužena je i za spolne odnose s jednim od svojih učenika, darovitim 16-godišnjakom Mattyjem Taylorom. Preko noći joj se srušio cijeli svijet. Izgubila je slobodu, posao, a, očekivano, raspao joj se i brak. Dvije godine nakon što je osuđena njezin suprug Sam podnio je zahtjev za razvod.  

Ponedjeljak, 27. ožujka na Drugom

Ponedjeljak, 27. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

U drugom nastavku Anna Stamp nađe se u središtu istrage. Glavno je pitanje zašto je lagala na suđenju Sally. Frustriran Anninom hladnoćom, njezin dečko Mark nespretno pokušava postići da njihov platonski odnos preraste u nešto više, no šokiran je kad slučajno otkrije da je Anna bila opsjednuta ubijenim Mattyjem. Potaknut ljubomorom ili možda istinskom željom za pravdom, odluči je prijaviti policiji. Dok policija istražuje stvarne razmjere PTSP-ja Johna Taylora, njegov liječnik otkriva im neke povjerljive informacije te oni privode Johna i Mariju na ispitivanje. 

Nekoliko tjedana prije Mattyjeva ubojstva dogodilo se nešto što je ozbiljno narušilo odnose unutar obitelji, i to u tolikoj mjeri da se u sve uključila i socijalna služba. Sally se vraća na posao u svojoj staroj školi. Na najboljem je putu da povrati samopoštovanje, tim više što bez problema izlazi na kraj s buntovnim učenicima viših razreda. 

Ponedjeljak, 27. ožujka na Drugom

Ponedjeljak, 27. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

Trebat će joj snage da se suoči s neprijateljski nastrojenom predsjednicom Školskog odbora Karen, koja je ogorčena zbog Sallynog povratka i nipošto ne želi da ova podučava njezinu kći Bethany...

Epizoda je na rasporedu 27. ožujka u 23:20 na HTV2

U seriji INNOCENT 2 glume Katherine Kelly (Sally Wright), Jamie Bamber (Sam Wright), Shaun Dooley (Mike Braithwaite), Priyanga Burford (Karen Moss), Andrew Tiernan (John Taylor), Nadia Albina (Jenny), Laura Rollins (Suzy Jones), Michael Stevenson (Dave Green), Janine Wood (Mia Hollins), Lucy Black (Maria Taylor), Amy-Leigh Hickman (Bethany), Ellie Rawnsley (Anna Stamp). Autori su Matthew Arlidge i Chris Lang. Seriju je odabrala Martina Rajšek.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!