Nedužna

28.03.2023.

08:11

Autor: HRT

Utorak, 28. ožujka na Drugom

Utorak, 28. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

Drugu sezonu britanske kriminalističke serije Nedužna s Katherine Kelly u glavnoj ulozi prikazujemo od ponedjeljka do srijede, 27. do 29. ožujka, na Drugom programu u kasnovečernjem terminu. Prije pet godina 39-godišnja nastavnica Sally Wright osuđena je za ubojstvo. Iako to nikada nije dokazano, optužena je i za spolne odnose s jednim od svojih učenika, darovitim 16-godišnjakom Mattyjem Taylorom. Preko noći joj se srušio cijeli svijet. Izgubila je slobodu, posao, a, očekivano, raspao joj se i brak. Dvije godine nakon što je osuđena njezin suprug Sam podnio je zahtjev za razvod. 

U trećem nastavku, nakon sukoba s Karen, Sally shvaća da bi svojim ostankom mogla ugroziti Alfa i Jenny, koja je u visokom stupnju trudnoće, te se seli u mali pansion. Nakon što ga, naizgled ničim izazvan, John Taylor napadne, Garyja Walkera ispita policija. Njegovo je objašnjenje krajnje neuvjerljivo. Znajući da je Taylor neplodan, Braithwaite nasluti kako su dvojica muškaraca povezana. 

Utorak, 28. ožujka na Drugom

Utorak, 28. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

Sally u školi vidi kako Bethany maltretira mlađu djevojku. Razdvoji ih i prijavi incident. Sam je nazove u pansion i ispriča se zbog Kareninih prijetnji, objašnjavajući da je pod velikim stresom zbog Bethanyna problematičnog ponašanja. Sve veća prisnost između Sama i Sally je očita...

Epizoda je na rasporedu 28. ožujka u 22:40 na HTV2.  

U seriji INNOCENT 2 glume Katherine Kelly (Sally Wright), Jamie Bamber (Sam Wright), Shaun Dooley (Mike Braithwaite), Priyanga Burford (Karen Moss), Andrew Tiernan (John Taylor), Nadia Albina (Jenny), Laura Rollins (Suzy Jones), Michael Stevenson (Dave Green), Janine Wood (Mia Hollins), Lucy Black (Maria Taylor), Amy-Leigh Hickman (Bethany), Ellie Rawnsley (Anna Stamp). Autori su Matthew Arlidge i Chris Lang. Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Utorak, 28. ožujka na Drugom

Utorak, 28. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!