Nedužna

29.03.2023.

07:42

Autor: HRT

Srijeda, 29. ožujka na Drugom

Srijeda, 29. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

Drugu sezonu britanske kriminalističke serije Nedužna s Katherine Kelly u glavnoj ulozi prikazujemo od ponedjeljka do srijede, 27. do 29. ožujka, na Drugom programu u kasnovečernjem terminu. Prije pet godina 39-godišnja nastavnica Sally Wright osuđena je za ubojstvo. Iako to nikada nije dokazano, optužena je i za spolne odnose s jednim od svojih učenika, darovitim 16-godišnjakom Mattyjem Taylorom. Preko noći joj se srušio cijeli svijet. Izgubila je slobodu, posao, a, očekivano, raspao joj se i brak. Dvije godine nakon što je osuđena njezin suprug Sam podnio je zahtjev za razvod. 

U posljednjem četvrtom nastavku Karen je i dalje u pritvoru i čini se sve više krivom. Forenzičari na Mattyjevoj jakni pronalaze vlakna s njezine odjeće te je prisiljena priznati da se sukobila s njim nedugo prije njegove smrti. Zbog Mattyjevog nemilosrdnog ismijavanja i maltretiranja Bethany se pokušala ubiti pa Braithwaite posumnja da je njezina majka imala jak motiv za ubojstvo. Usto, netko je izmijenio Bethanyn učenički dosje.  

Srijeda, 29. ožujka na Drugom

Srijeda, 29. ožujka na Drugom

Foto: Nedužna / 2. sezona serije

Policija mora utvrditi kada i gdje je John Taylor posljednji put vidio svog sina kako bi se dokazalo da je Karen umiješana u slučaj. Tijekom rutinskog ispitivanja stanara okolnih kuća pronađu svjedoka koji tvrdi da je Matty svake srijede odlazio do mjesta na kojem je pronađen. Nažalost, nema dokaza da je i Karen bila ondje na dan kad je ubijen. Sally je šokirana kad je Bethany ljutito napadne što je razdvojila njezinu majku i Sama...  

Epizoda je na rasporedu 29. ožujka u 22:55 na HTV2.  

U seriji INNOCENT 2 glume Katherine Kelly (Sally Wright), Jamie Bamber (Sam Wright), Shaun Dooley (Mike Braithwaite), Priyanga Burford (Karen Moss), Andrew Tiernan (John Taylor), Nadia Albina (Jenny), Laura Rollins (Suzy Jones), Michael Stevenson (Dave Green), Janine Wood (Mia Hollins), Lucy Black (Maria Taylor), Amy-Leigh Hickman (Bethany), Ellie Rawnsley (Anna Stamp). Autori su Matthew Arlidge i Chris Lang. Seriju je odabrala Martina Rajšek.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!