Nemoguća misija: Protokol duh

22.11.2021.

14:46

Autor: HRT

Subota, 4. prosinca na Prvom

Subota, 4. prosinca na Prvom

Foto: Nemoguća misija: Protokol duh / film

Nemoguća misija: Protokol duh, akcijski špijunski film sa Tomom Cruiseom u naslovnoj ulozi, slijedi u subotu, 4. prosinca, u 20:10 na Prvom programu HTV-a.

video thumb

Nakon što se posumnja da je odgovorna za eksploziju u Kremlju, njihova jedinica se raspušta pa su se Ethan Hunt i njegov novi tim prisiljeni odmetnuti kako bi sprali ljagu s imena svoje organizacije...

Uz Toma Cruisea u filmu MISSION IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOL iz 2011. godine glume i Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Anil Kapoor i drugi.

Scenaristi su Bruce Geller i Josh Appelbaum, a redatelj Brad Bird

Riječ je o zabavnom filmu sa sjajnim akcijskim scenama, a kvalitetu potvrđuju nagrade i nominacije na međunarodnim festivalima: Saturn 2012. za najbolji akcijsko-pustolovni film i najbolju motažu (Paul Hirsch), nominacije za najbolju glavnu mušku ulogu (Tom Cruise), najbolju sporednu žensku ulogu (Paula Patton), redatelja (Brad Bird) i glazbu (Michael Giacchino) itd.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!