Nezaboravljeni

18.03.2023.

17:31

Autor: HRT

Od 20. do 22. ožujka na Drugom

Od 20. do 22. ožujka na Drugom

Foto: Nezaboravljeni / 4. sezona serije

U 4. sezoni BAFTA-om nagrađivane serije Cassie i Sunny istražuju stari slučaj za koji se čini da je povezan s policijom. Posljednje nastavke spomenute sezone uzbudljive serije prikazujemo od ponedjeljka do srijede na Drugom u kasnovečernjem terminu. 

U četvrtom nastavku Cassie i Sonny otkrivaju da je četvorka pokušavala uhvatiti Walsha one noći kada je umro. Willets shvaća da je Liz možda namjerno zagubila uzorak Fionine krvi. Patologija otkriva uzrok smrti koji daje naslutiti da je Walsh ubijen. Epizoda slijedi u ponedjeljak, 20. ožujka, u 23:20.

U utorak, 21. ožujka, u 23:05 prikazujemo petu epizodu u kojoj Cassie i Sunny ponovno razgovaraju s dvoje osumnjičenika te su blizu tome da saznaju što se dogodilo Walshu. Balcombe vjeruje da je pronašla uzrok smrti. Cassie doživi neočekivani gubitak. 

Galerija
Od 20. do 22. ožujka na Drugom  , Foto: Nezaboravljeni/4. sezona serije
Od 20. do 22. ožujka na Drugom  , Foto: Nezaboravljeni/4. sezona serijeOd 20. do 22. ožujka na Drugom  , Foto: Nezaboravljeni /4. sezona serije

Unatoč tragičnom razvoju situacije, Sunny i tim sve se više približavaju ubojici. Hoće li pronaći nepobitne dokaze o tome komu je pripadalo oružje kojim je ubijen Walsh? Hoće li njegova ubojicu izvesti pred lice pravde? Sadržaj je to šestog posljednjega nastavka koji je na rasporedu u srijedu, 22. ožujka, u 23:15.

Glumački ansambl predvode Nicola Walker i Sanjeev Bhaskar.

Scenarist serije ( UNFORGOTTEN 4) je Chris Lang, a odabrala ju je Martina Rajšek.  

Od 20. do 22. ožujka na Drugom

Od 20. do 22. ožujka na Drugom

Foto: Nezaboravljeni / 4. sezona serije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!