Normalan život

16.11.2021.

10:04

Autor: HRT

Petkom na Prvom

Petkom na Prvom

Foto: Normalan život / HRT

Emisiju Normalan život ne propustite u petak, 19. studenoga, u 14 sati na Prvom programu. Govorit ćemo o "ratnicima mira", ljudima dobre volje i velike duše, koji nakon svih svojih privatnih i poslovnih obveza, pomažu najpotrebitijima u zajednici.

Marijana Ćorluka Matešić predsjednica je Humanitarne udruge Dobra volja, koja siromašnima i nemoćnima, najčešće starijim ljudima ili obiteljima s više djece, obnavlja kuće, organizira akcije za kupnju kućanskih potrepština, hrane, odjeće, ogrjev, naročito stradalima od potresa, u Petrinji i okolici Gline i Siska.

Dr. med. Zvonimir Gvozdanović zamjenik je Doma zdravlja Vukovar, koji pomaže u palijativi i hospiciju, odlazi u obitelji umirućih i nastoji pomoći i ublažiti bol i tugu cijeloj obitelji.

Na početku emisije, emitirat ćemo prigodni spot Klape Sveti Juraj HRM posvećen Slavonskim ravnicama i Vukovaru, pozivajući na dostojanstvo i mir među ljudima.

Urednica i voditeljica je Ana Tomašković.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja Normalnog života.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!