Normalan život

23.05.2022.

11:06

Autor: HRT

Normalan život

Normalan život

Foto: HTV / HRT

U petak 27. svibnja u 14:10 na Prvom prikazujemo novo izdanje emisije Normalan život. Emisija se bavi temom osoba s invaliditetom i umjetnosti.

Gosti su Dragutin Ciglar Lao iz Koprivnice, osnivač Art centra Ješkovo kraj Koprivnice, osnivač robinzonskog turizma u Podravini, kipar, keramičar, humanitarac, organizator brojnih likovnih i kiparskih kolonija u Ješkovu, u suradnji sa udrugama osoba s invaliditetom te Božica Vovk, umirovljenica iz Zagreba, iznimno kreativna osoba (izložba božićnih jaslica u Udruzi prijatelja hrvatskih božićnih jaslica), amaterska slikarica, i sudionica brojnih humanitarnih likovnih kolonija, optimistična i vrijedna žena, koja cijeli život svjedoči da unatoč invaliditetu čovjek ne smije odustati od svojih snova i različitih uloga u životu.

Vidjet ćemo i reportažu o međunarodnoj likovnoj koloniji u Ješkovu i udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Latice, zatim spot o Art centru Ješkovo, fotografije o radovima Božice Vovk te Narodnim običajima protiv prepreka - udruga AGAPE Omiš. 

Urednica i voditeljica je Ana Tomašković.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja Normalnog života.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!