Normalan život

05.12.2022.

20:29

Autor: HRT

Normalan život

Normalan život

Foto: Matko Švarc / HRT

Normalan život tjedna je emisija o obitelji i životu osoba s invalidnošću te njihovim mogućnostima i pravima. Promiče ljudska prava, senzibilizira i potiče javnost na djelovanje za opće dobro. Emisiju koju uređuje i vodi Ana Tomašković emitiramo petkom na Prvom programu u 13:15.   

Gosti emisije 9. prosinca  su Ozren Catela, novi predsjednik Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, s velikim i dugogodišnjim iskustvom u vođenju Centra za inkluziju i podršku u zajednici Labin, te Mario Blaha, jedan od potpredsjednika Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, ujedno i tajnik Udruge OSIT iz Bjelovara.

Govoriti ćemo o novim projektima za unapređenje i kvalitetu života osoba s intelektualnim teškoćama, ali i njihovim dugotrajnim problemima u školovanju, zapošljavanju, liječenju, socijalizaciji, smještaju u domove, te stalnim problemom što će biti kad roditelja više ne bude, tko će se skrbiti za osobu s intelektualnim teškoćama i kako.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja Normalnog života.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!