Obiteljske veze

24.12.2021.

08:29

Autor: HRT

Subota, 8. siječnja na Drugom

Subota, 8. siječnja na Drugom

Foto: Obiteljske veze / film

U subotu, 8. siječnja na Drugom u 20:05 ne propustite komediju Obiteljske veze (THE IN-LAWS, 2003.). Nakon filmskih inačica popularnih TV serija iz 1960-ih i 1970-ih u Hollywoodu se snimaju i nove verzije filmova iz istog razdoblja. Među njima je i komedija "Obiteljske veze" čiji je predložak istoimeni film (The In-Laws) iz 1979. Dvadeset i četiri godine kasnije u redateljskom se stolcu našao Andrew Fleming dok je prvotni scenarij Andrewa Bergmana doživio poneku izmjenu. U glavnim su ulogama oskarovac M. Douglas te glumac i scenarist A. Brooks.

video thumb

Steve Tobias (M. Douglas) samoživi je CIA-in obavještajac koji pod krinkom trgovca oružjem traga za međunarodnim krijumčarima što ga dovodi u niz neprilika. U stanci svog uzbudljivog posla Steve se raduje skorom vjenčanju svog sina Marka (R. Reynolds).

Markova je odabranica dobrodušna Angela (R. Tunney) čiji je otac ortoped Jerry Peyser (A. Brooks) Steveova sušta suprotnost. Zato se već njihovo upoznavanje pretvori u katastrofu...

Subota, 8. siječnja na Drugom

Subota, 8. siječnja na Drugom

Foto: Obiteljske veze / film

Glumačku postavu čine Michael Douglas, Albert Brooks, Robin Tunney, Ryan Reynolds, David Suchet, Lindsay Sloane, Russell Andrews, Maria Ricossa, Candice Bergen.

Scenarij Nat Mauldin, Ed Solomon, režija Andrew Fleming.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!