Obiteljske veze

06.07.2022.

Zadnja izmjena 08:30

Autor: HRT

Četvrtak, 21. srpnja na Drugom

Četvrtak, 21. srpnja na Drugom

Foto: Obiteljske veze / film

U četvrtak 21. srpnja na Drugom u 21 sat ne propustite komediju Obiteljske veze. Nakon filmskih inačica popularnih TV serija iz 1960-ih i 1970-ih u Hollywoodu se snimaju i nove verzije filmova iz istog razdoblja. Među njima je i komedija "Obiteljske veze" čiji je predložak istoimeni film (The In-Laws) iz 1979. Dvadeset i četiri godine poslije u redateljskom se stolcu našao Andrew Fleming dok je prvotni scenarij Andrewa Bergmana doživio poneku izmjenu. U glavnim su ulogama oskarovac Michael Douglas te glumac i scenarist Albert Brooks.

video thumb

Steve Tobias (M. Douglas) samoživi je CIA-in obavještajac koji pod krinkom trgovca oružjem traga za međunarodnim krijumčarima što ga dovodi u niz neprilika. U stanci svog uzbudljivog posla Steve se raduje skorom vjenčanju svog sina Marka (R. Reynolds).

Markova je odabranica dobrodušna Angela (R. Tunney) čiji je otac ortoped Jerry Peyser (A. Brooks) Steveova sušta suprotnost. Zato se već njihovo upoznavanje pretvori u katastrofu...

Naslovne uloge u filmu originalnog naziva THE IN-LAWS, snimljenog 2003. godine, imaju Michael Douglas, Albert Brooks, Robin Tunney, Ryan Reynolds, David Suchet, Lindsay Sloane, Russell Andrews, Maria Ricossa, Candice Bergen.

Scenarij potpisuju Nat Mauldin i Ed Solomon, a režiju Andrew Fleming.

Četvrtak, 21. srpnja na Drugom

Četvrtak, 21. srpnja na Drugom

Foto: Obiteljske veze / film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!