Oblak u službi zakona

23.01.2023.

21:53

Autor: HRT

Ponedjeljak i utorak, 30. i 31. siječnja

Ponedjeljak i utorak, 30. i 31. siječnja

Foto: Oblak u službi zakona / serija

Nakon uspješnice Odmori se, zaslužio si, scenaristi Snježana i Goran Tribuson pripremili su nam novu poslasticu, obiteljsku humorističnu seriju - Oblak u službi zakona. Spoj je to obiteljske serije s laganim krimi zapletom, jer Nikola (Ozren Grabarić), glava obitelji Oblak, policijski je narednik. Idealist je i poštenjačina koji vjeruje u neke ljudske vrijednosti te ih nerijetko prepoznaje i tamo gdje ih nema. Ne propustite u ponedjeljak i utorak, 30. i 31. siječnja, u 21:15 na Prvom sedmu i osmu epizodu serije.

video thumb

U sedmoj epizodi u policijsku postaju dolazi viši inspektor iz Narkotika te obučava Nikolu i Požgaja za borbu protiv narkotika i lokalnih uzgajališta marihuane. U kvartu se u isto vrijeme otvorila nova čokoladarnica Maya kojoj se promet iz dana u dan sve više povećava te Gabi Cmrk kojoj promet sve više slabi, angažira Suvog da sabotira konkurenciju...

Ponedjeljak i utorak, 30. i 31. siječnja

Ponedjeljak i utorak, 30. i 31. siječnja

Foto: Oblak u službi zakona / serija

U osmoj epizodi Suvi angažira Brunu da za sitnu naknadu podmetne u Mayu čokoladne bombone s laksativom, no Bruni pothvat propadne. Istovremeno Nikola shvati da je nova čokoladarnica zapravo paravan za rasadnik marihuane te riješi slučaj. No, očekivano promaknuće i ovoga puta mu izmakne jer je Jagoda na popisu zaposlenika Maye...

U seriji glume Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Toma Medvešek, Borna Fadljević, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Željko Konigsknecht, Igor Mešin, Zoran Čubrilo, Dora Fišter.

Scenaristi su Snježana i Goran Tribuson, a redatelj Dražen Žarković. Urednica je Jasmina Božinovska Živalj.

Produkcija: Ivan Maloča, INTERFILM za HRT

Seriju Oblak u službi zakona možete pratiti ponedjeljkom i utorkom na Prvom u 21:15, a nedjeljom na Trećem programu od 18:20 prilagođenu slijepim i slabovidnim osobama (uz audiodeskripciju odnosno narativni opis scena). U videoteci multimedijske platforme HRTi dostupne su emitirane epizode.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!