Oblak u službi zakona

07.02.2023.

22:02

Autor: HRT

Oblak u službi zakona, nova humoristična serija autora Snježane i Gorana Tribusona, spoj je obiteljske serije s laganim krimi zapletom. Nikola (Ozren Grabarić), glava obitelji Oblak, policijski je narednik. Idealist je i poštenjačina koji vjeruje u neke ljudske vrijednosti te ih nerijetko prepoznaje i tamo gdje ih nema. Ne propustite u ponedjeljak i utorak, 13. i 14. veljače u 21:15 na Prvom jedanaesti i dvanaesti nastavak. 

Nikola  u jedanaestom nastavku uspije Ratka nagovoriti da zajedno odu na ribičiju. Na livadi uz rijeku gdje pecaju smjestila se velika ilegalna plantaža marihuane koju Nikola isprva ne primijeti. Ratko, ne znajući da se radi o marihuani, ubere nešto marihuane kako bi razveselio Jagodu na povratku s pecanja. Jagoda u Gretinoj mesnicu upozna bajkere koji pripremaju show pa joj ponude posao hostese. Na Gretin nagovor Jagoda pristane...

Ponedjeljak i utorak, 13. i 14. veljače na Prvom

Ponedjeljak i utorak, 13. i 14. veljače na Prvom

Foto: Oblak u službi zakona / serija

U dvanaestoj epizodi Suvi slučajno svjedoči pljački pošte prilikom koje mu otpadne potplat s lažnih talijanskih cipela. Jedan od pljačkaša sažali se nad njim i da mu par sto kuna da si kupi nove cipele. Na uviđaju Nikola pronađe potplat i uvrsti ga u dokaze, kao važan trag. Bruno se pojavi u novoj jakni sumnjive kvalitete. Jaknu je povoljno kupio na novom poslu gdje radi na distribuciji i pakiranju vrhunske odjeće i obuće...

Ponedjeljak, 13. i 14. veljače na Prvom

Ponedjeljak, 13. i 14. veljače na Prvom

Foto: Oblak u službi zakona / serija

U seriji glume Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Toma Medvešek, Borna Fadljević, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Željko Konigsknecht, Igor Mešin, Zoran Čubrilo, Dora Fišter.

Scenaristi su Snježana i Goran Tribuson, a redatelj je Dražen Žarković. Urednica je Jasmina Božinovska Živalj.

Produkcija: Ivan Maloča, INTERFILM za HRT 

Seriju Oblak u službi zakona emitiramo ponedjeljkom i utorkom na Prvom u 21:15, a nedjeljom na Trećem programu u kasno poslijepodnevnom terminu prilagođenu slijepim i slabovidnim osobama (uz audiodeskripciju odnosno narativni opis scena). U videoteci multimedijske platforme HRTi dostupne su emitirane epizode.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!