16:16 / 12.04.2021.

Autor: HRT

Opća opasnost, Dom sportova 2020. - snimka koncerta

Opća opasnost

Opća opasnost

Foto: koncert / Branko Galičić

U nedjelju, 25. travnja na Drugom programu u 19 sati ne propustite snimku 1. dijela koncerta sastava Opća opasnost iz Dom sportova 2020. Opća opasnost, jedan od naših najpopularnijih rock sastava, spektakularnim koncertom u Domu sportova 2020. obilježava 27 godina izuzetne karijere. Sjajno raspoloženi županjski rockeri ispunili su svoje obećanje i u Zagrebu, zajedno s vjernom i raspjevanom publikom, proslavili rođendan. 

Kombinacijom hitova s početka karijere poput "Treba mi nešto jače od sna", "Jednom kad noć" i "Opća opasnost" te "Pobjeg'o sam", "Uzalud sunce sja", kao i onih novijih "Kriva si", "Bivše ljubavi", "Da je Bog dao", "Karta do prošlosti", Opća opasnost pružila je publici trosatni spektakl te podsjetila zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina i zašto će još dugo biti na samom vrhu.

Opća opasnost

Opća opasnost

Foto: koncert / Branko Galičić

Posebni dio koncerta bio je onaj u kojem su otpjevali svoje legendarne balade. "Nisam rođen pod sretnim zvijezdama" Pero je izveo uz pomoć Sojke, a dok su izvodili Porinom nagrađeni hit "Tvoje ime čuvam", na pozornici su se pojavili Žiža, Kameni i Igor. Vrhunac akustičnog dijela koncerta bila je izvedba hita "Pobjeg'o sam" - Pero i Bani na klaviru, dok su se na kraju pjesme u električnoj izvedbi pridružili i ostali članovi.

video thumb

U 1. dijelu koncerta poslušajte: "Karta do prošlosti", "Gubim tlo pod nogama", "Opća opasnost", "Doktore", "Bivše ljubavi", "Ratnik ili patnik", "Sad mi reci", "Mjesečar", "Kriva si", "Nisam rođen pod sretnim zvijezdama", "Tvoje ime čuvam" i "Pobjeg'o sam" .

Urednica je Snježana Nožinić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!