15:51 / 17.04.2021.

Autor: HRT

Opća opasnost, Dom sportova 2020., snimka koncerta

Opća opasnost

Opća opasnost

Foto: koncert / Branko Galičić

U nedjelju, 2. svibnja na Drugom programu u 19 sati prikazujemo snimku 2. dijela koncerta grupe Opća opasnost održanog u Domu sportova 2020.

Opća opasnost

Opća opasnost

Foto: koncert / Branko Galičić

Opća opasnost, jedan od naših najpopularnijih rock sastava, spektakularnim koncertom u Domu sportova 2020. obilježila je 27 godina izuzetne karijere.

 Sjajno raspoloženi županjski rockeri ispunili su svoje obećanje i u Zagrebu, zajedno s vjernom i raspjevanom publikom, proslavili rođendan.

 Kombinacijom hitova s početka karijere poput "Treba mi nešto jače od sna", "Jednom kad noć" i "Opća opasnost" te "Pobjeg'o sam", "Uzalud sunce sja", kao i onih novijih "Kriva si", "Bivše ljubavi", "Da je Bog dao", "Karta do prošlosti", Opća opasnost pružila je publici trosatni spektakl te podsjetila zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina i zašto će još dugo biti na samom vrhu.

U 2. dijelu koncerta poslušajte: "To sam ja", "Preživio sam", "Tri rijeke", "Treba mi nešto jače od sna", "Jednom kad noć", "Da je Bog dao", "Uzalud sunce sja" i " Srce zna".

Urednica je Snježana Nožinić.

Opća opasnost

Opća opasnost

Foto: koncert / Branko Galičić

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!