13:15 / 02.05.2022.

Autor: HRT

Oprostite, mimoišli smo se

Subota, 7. svibnja na Trećem

Subota, 7. svibnja na Trećem

Foto: Oprostite, mimoišli smo se / film

Dramu Oprostite, mimoišli smo se možete pogledati u subotu, 7. svibnja u 20:10 na Trećem. Film je nominiran za nagradu BAFTA 2020. za najbolji britanski film (Ken Loach, Rebecca O'Brien, Paul Laverty), a 2019. godine nominiran je za Zlatnu palmu u Cannesu.

Ricky i njegova obitelj jedva spajaju kraj s krajem od izbijanja financijske krize 2008. Kako bi ponovno koliko-toliko stao na noge, odluči kupiti kombi i postati dostavljač. To je težak posao, a ni posao njegovateljice koji obavlja njegova supruga nije ništa lakši. Preopterećeni i rastrgani obvezama, njih dvoje se udaljavaju, a inače složna obitelj počinje se raspadati...

Film Sorry we missed you izašao je 2019. godine, a naslovne uloge u filmu tumače Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor, Linda E. Greenwood, Harriet Ghost i Charlie Richmond. Scenarij potpisuje Paul Laverty, a režiju Ken Loach. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!