Originalne priče domaće kinematografije ove jeseni na HRT-u!

29.09.2021.

12:39

Autor: HRT

Hrvatski film - četvrtkom u 21 sat na Drugom

Hrvatski film - četvrtkom u 21 sat na Drugom

Foto: Jesenska shema HRT-a / promo

I ove jeseni četvrtkom u 21 sat na Drugom programu HRT-a budite uz filmove probrane domaće kinematografije. Donosimo vam originalne priče nastale u vrhunskoj režiji i u interpretaciji poznatih glumaca.

Prikazat ćemo zombi komediju Posljednji Srbin u Hrvatskoj scenarista i redatelja Predraga Ličine, noir dramu Mrtve ribe redatelja Kristijana Milića, ali i satirični triler Dopunska nastava scenarista i redatelja Ivana-Gorana Viteza, koji je bio i hrvatski kandidat na 93. dodjeli nagrade Oscar u kategoriji najboljeg međunarodnog dugometražnog filma.

video thumb

Među ostalim, emitirat ćemo i obiteljsku dramu suvremenog doba Plavi cvijet redatelja Zrinka Ogreste koja je trijumfirala na 68. Pula film festivalu te dugometražni prvijenac redateljice i scenaristice Sonje Tarokić, na festivalu u Karlovym Varyma priznanjima ovjenčan film Zbornica.

Budite uz hrvatski film četvrtkom u 21 sat na Drugom!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!