Ove nedjelje preporučujemo na televiziji

27.11.2022.

08:00

Autor: HRT

Nedjelja, 27. studenoga na Drugom

Nedjelja, 27. studenoga na Drugom

Foto: Luper - ubojica iz budućnosti / film

Iz programa HTV-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1) 

Romantičnu dramu Nešto posve osobno, s Robertom Redfordom i Michelle Pfeiffer u glavnim ulogama, ne propustite u 20:15. Film je nominiran za nagradu Oscar za najbolju originalnu pjesmu Because You Loved Me autorice Diane Warren u izvedbi Celine Dion.

Dokumentarna serija Legendarne prve dame predstavlja osobni i politički život šest prvih dama Amerike: Nancy Reagan, Jackie Kennedy, Eleanor Roosevelt, Michelle Obama, Lady Bird Johnson i Hillary Rodham Clinton. U 22:20 prikazujemo četvrtu epizodu posvećenu Eleanori Roosevelt.

U 23:50 slijedi drama Imenjak iz 2006. godine, snimljena prema romanu The Namesake Jhumpe Lahiri.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Nakon utakmice SP-a u Kataru između Španjolska - Njemačka, a koja počinje u 19:50, slijedi emisija Qatara koja nas vodi kroz nogometne teme sportskoga spektakla. Emisiju je na rasporedu u 22 sata.  

Qatara

Qatara

Foto: Matko Švarc / HRT

Film Luper - ubojica iz budućnosti emitiramo u 23:05. Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis i Emily Blunt zvijezde su ove izvrsne akcijske SF priče.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:10 u emisiji Na rubu znanosti bit će riječi o srcu. Pojam je to u isto vrijeme prozaičan i mističan. Srce se doista može promatrati iz više perspektiva. Ono je pumpa za krv, ali i izvor elektromagnetskog zračenja. 

U znak sjećanja na glumca Mladena Vasaryja, u 21 sat, prikazujemo televizijsku adaptaciju predstave Balade Petrice Kerempuha, nastale prema glasovitoj zbirci kajkavskih pjesama Miroslava Krleže

Zbor i Simfonijski orkestar HRT-a počeli su koncertnu sezonu 2021./2022. ciklusom Kanconijer, i to izvedbom oratorija Stvaranje svijeta Josepha Haydna. Izvedbom ovog veličanstvenog djela ravna Tomislav Fačini, a solisti su Evelin Novak, sopran, Krešimir Špicer, tenor i Krešimir Stražanac, bas-bariton. Snimku koncerta prikazujemo u 21:50. 

Dokumentarni film Prijelazi, intiman portret vojnog roka izraelskih vojnika koji služe na kontrolnim točkama u Jeruzalemu, prikazujemo u 23:35.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!